Direktlänk till inlägg 15 december 2008

Löparlycka

Av Maria - 15 december 2008 20:31

Vaknade med tistlar i halsen och kvällens planerade löpning hem från Flemingsberg kändes avlägsen... men ju längre dagen gick desto mindre bråkade halsen. Att det rann snor som syndafloden bekymrade mig mindre, lite träning brukar bara rensa rören. Så efter avklarad arbetsdag (och ett kortare pass på gymmet) hoppade jag av tåget i Flempan och drog iväg. Det gick lätt redan från början, det var kul att springa. Hade lilla löparryggsäcken idag så det var inte så mycket att bära på heller. Benen rullade på av sig själva, kände mig som värsta Mustafa på EM i nedförsbackarna. Saker som normalt är det som gör ett löppass jobbigt blir sådana här gånger riktiga glädjefaktorer. En trappa tex, tar 4 steg i taget och ler som ett barn på julafton över konststycket. En backe blir en chans att klämma i lite extra, och den lilla mjölksyra som samlas forsar snart ut med blodet igen likt snoret ur näsan tidigare idag.


Men... ändå lite oroande, att när jag tycker jag springer som en gasell ligger jag ändå på 4,40 (ca) min/km... sträckan är drygt 6km och visst, farten är hyfsad, men inte bättre än att jag ganska enkelt ska fixa det. Men det bekräftar bara vad jag redan konstaterat, jag är inte i mitt livs form..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se