Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Fixarsöndag

Av Maria - 21 december 2008 07:26

Idag är den där dagen som allt man försummat under veckn ska fixas. Det ska städas, mat ska lagas, kläder ska tvättas, hemtenta ska skrivas, kläder ska packas och bröd ska bakas (en surdegsladdning är på G, får se om det blir mördarlimpor eller om de går att äta).


Gårdagen var fantastisk på alla vis. Är gräsänka hela veckan så det är lite tråkigt här hemma, Efter en mils långsam morgonjogg åkte jag därför till Uppsala och hälsade på Matilda, brorsans tjej och en av de bästa vänner. Efter att ha kramats med Svante, fikat och haft det mysigt några timmar mötte jag upp Lisa och vi åkte till Helena i Sala på födelsedagsmiddag. Hade så trevligt så hemresan sköts upp till vi var tvugna att åka för att hinna med sista tåget från Uppsala och hem till Sthlm igen.


Innan dagens fixande drar igång ska ett långpass avverkas. Har bestämt mig för att ta pendeln in till centralen och starta där: Norrmälarstrand-Västerbron-Tanto-Årstabron-Längs vattnet till Gullmarsplan-Enskede Gård-Bandhagen-Rågsved-Myrängen-Hem.


Vet inte hur långt det är, men jag ka tänka mig runt 2 mil?? Det blir en skönt pass, alltid kul att starta någon annanstans och springa hem.


Här nedan är Lisa, sen jag och Helena (nu 24 år =), Svante och Matilda med hennes mamma Katerina. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se