Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Decembersol

Av Maria - 21 december 2008 22:09

Kl 9 startade jag från centralen, lagom vid västerbron gick solen upp över horisonten. En vacker långtur även om snön lyser med sin frånvaro... ca 23 km blev det och det tog 2h 11min. Trött i benen, lite värk i knäna, men så himla skönt det är.


Inte lika skönt att för andra gången på alldeles för kort tid sätta sig på pendeln och åka genom stan och vidare till Kungsägen för att hämte reservnyckel hos svärföräldrarna... dörrar som går i lås är man stänger dem borde förbjudas.


Dagens runda finns här! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se