Direktlänk till inlägg 3 januari 2009

Kallt och blött

Av Maria - 3 januari 2009 15:53

I morgon blir det en investering i vinterkläder! Aldrig mer ett långpass i minusgrader i ett tämligen funktionsodugligt gammalt underställ och en fodrad skidjacka... svettigt och iskallt! Det var iof rätt segt redan från början, och de ca 3 kg på ryggen kändes som minst 10kg i uppförsbackarna. Men det sköna är, att trots en seg dag, trots dåliga kläder och packning så är det aldrig någon tvekan om jag klarar de dryga 20km som var planerade. Det gör att jag känner mig stark. Nog för att det gick i 6.20-fart, so what!


Sen kanske det inte var så smart att efter duschen på F&S gå till blodgivningen och bjussa på en halvliter blod som jag säkert behövde rätt bra själv..

- Har du ätit och druckit? Frågade tanten bakom disken.

- Jajemensan svarade jag medan jag hällde i mig en halvliter vatten och magen ropade högt efter energi. Att jag efter tappningen, då jag vinglade bort mot fikarummet och tog för mig friskt av allt som serverades, kanske gav ett något svultet intryck var ingen som bekymrade mig då. Efter 4 mackor, en skål müsli, fil och keso, 2 stora glas juice och 2 koppar kaffe fick jag dock en underlig blick av fikatanten och lite skamset slickade jag rent faten och åkte vidare hemmåt. 


Här är dagens runda! 

http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=93841 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se