Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Ut på äventyr

Av Maria - 10 januari 2009 09:27

Ligger och häller i mig vatten för att återställa vätskebalansen efter gårdagens partajande. Inflyttningsfest med tema kreativt skapande, lyfter jag blicken från soffan ser jag den fantastiskt dekorativa kökaväggen. Målandet var för att väggen ska tapetseras, men nu känns det nästan tragiskt att förstöra dessa konstverk...


Fick en vandringsguide över Sörmlandsleden på posten igår, och nu försöker jag få till en lagom sträckning för ett långpass... alt. kör jag ett 15km spår som finns här i närheten, det är nog 2-3 km till starten av det så det skulle bli runt 20 totalt...   hmm, får se vad det blir.

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

10 januari 2009 18:15

Hej gumman! Tack för igår! Hoppas väggen blev fin tillslut ;) Nu har jag satt igång igen! Stort steg i rätt riktning ;) Vi hörs! Kram

http://marmelina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se