Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Konsten att inte lyssna på viljan

Av Maria - 13 januari 2009 21:35

Vill inte, orkar inte... vill kliva av tåget här, i Stuvsta, gå hem och äta mat, lägga mig i soffan med helgens chokladask, se på TV... Vill INTE springa långa intervaller... nyvaken, trött, seg, hungrig. Åker vidare. Årstaberg, Stockholm Södra. Knäpper ryggan, jogg mot Zinken. Hmm, ganska lätta ben ändå... kolla här är ju alla andra, vad kul! Uppvärmning, nya bekantskaper gör vägen kort. Ok, nu kör vi. Vi blir tre som formar en liten klunga. Turas om att dra, alltid någon som har krafter kvar i den värsta motvinden. Vila 45 sek, sedan medvind tillbaka. Härligt, kul att springa fort! 4.18, bra jobbat. Ok, motvind igen, kom igen tjejer! 4.35, starkt. Nu glider vi med i vinden igen, 4.17, fan vad bra... 6 avverkade, vilka kör en runda till? Nr 7 och 8... Ok, kom igen, sista nu. 4.12, känns rätt bra nu va? Jäkligt gott.. lugn jogg tillbaka. Småprat, tävlingar och träningar. Inne i bubblan av löpning. 


8x 1000 m, snitt 4.27/km


Jag har sagt det förut: Man ångrar sällan ett genomfört träningspass.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se