Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Siktar framåt

Av Maria - 5 mars 2009 21:00

Jaha, nu var det avklarat. Vasaloppets-barriären är överklättrad och nya vyer breder ut sig. Långpass, snabbpass, premiärmil, träningsläger, marathonlopp, Göteborgsvarv, Indelsleden och Vertex och BAMM borta vid horisonten.


Hade räknat med en vilovecka den här veckan, några lugna dagar att slicka såren efter helgens bravader. Men jag mår toppen! Kroppen känns hur fräsch som helst och jag har ingen som helst lust att slösa bort en helg genom att hoppas över långpasset. Tvärtom, här ska det läggas till kilometrar! Efter 10h i skidspåret känns 25km som en behaglig sträcka, och det passar perfekt med en runda till Tyresö där vi har vänner med dusch. J har ett nytaget körkort och bistår gärna med skjuts hem. Dessutom säger SMHI att solen ska skina, blir det bättre?


Men först kommer en fredag som innehåller en jogg till jobbet och ett snabbpass hem.


Förresten, anmälan till Vasaloppet 2010 är klart och betalt 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se