Direktlänk till inlägg 6 mars 2009

Äntligen!

Av Maria - 6 mars 2009 18:45

Den som väntar på något gott... Idag var jag förbi hos MestUte för att hämta mina nya terrängdojjor, och jag ska säga att det var med lättnad jag stoppade ner foten och kände hur den passade perfekt i skon. Tog en joggingtur med detsamma, och jag kommer aldrig att ta dem av mig. Jag ska sova med dem på. Kan bli lite grusigt i sängen, men så får det bli. Jag är kär, igen.


"Designed for the off-road runner who wants exceptional fit, performance and breathability, the Mountain Masochist is lightweight and responsive with killer traction. Waterproof/breathable GORE-TEX® insert keeps feet dry through rain and mud."

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 14 juni 2009 16:55

Kände för lite förnyelse, så välkomna till till min nya blogg!...

Av Maria - 13 juni 2009 14:49

Förutom det rent konkreta med dalande form och förlorade träningspass så finns det ytterliggare en baksida med att gå runt och vara skadad en längre tid. Man tappar en del av sin identitet, det där "löpar-jaget". När kollegorna i fikarummet pratar om...

Av Maria - 11 juni 2009 22:26

Har precis packat ryggsäcken, i morgon bär det av på Sörmlandsleden igen =) Förhoppningsvis mer löpning än förra gången. Startar i Östertälje, 12km till Brotorp, ytterliggare 7 till Lida och sen vidare mot Paradiset. Övernattning i vindskydd innan ja...

Av Maria - 9 juni 2009 22:14

Det finns fördelar med att vara skadad. Man har mer tid att göra sånt man annars prioriterar bort, hinner också träna sånt man annars försakar. Man får längta efter att springa.... Och man får tid att känna efter.   Fast den här skadeperioden har ja...

Av Maria - 2 juni 2009 20:09

Sprang i morse. Lite vilse dessutom så det blev nästan en timme. Hade inte direkt ont medan jag sprang, men mer ont efter... nu har jag en röd snygg elastisk tejpremsa som allierade elastotejpare menar ska kunna hjälpa. Jag är skeptisk. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se